Susținere Christine Thellmann pentru Camera Deputaților

Dragi medieșeni,

cu ajutorul dumneavoastră PNL Mediaș a obținut cel mai bun rezultat la alegerile locale de la Revoluție și până în prezent. Pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o, mie și echipei mele, eu vă mulțumesc și vă asigur că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a promova și pentru a duce la bun sfârșit proiectele mari ale orașului nostru.

Rezultatul foarte bun obținut la Mediaș a fost apreciat atât de colegii mei din conducerea Organizației Județene, cât și de conducerea centrală a partidului; astfel că, Mediașul și Nordul județului au primit locul 2 la Camera Deputaților, un loc care este eligibil dacă sunteți alături de noi așa cum ați fost mereu.

În urma discuțiilor pe care le-am avut cu colegii mei din partid am convenit să o susținem pe domnișoara Christine Thellmann pentru a ocupa această funcție. După alegerile parlamentare avem șansa ca în Parlamentul României să avem un reprezentant care să susțină interesele Mediașului.

Este important pentru mine ca primar să le acordați aceeași încredere și colegilor mei din PNL care candidează pentru Senatul României. Vă mulțumesc mult tuturor!