Raportul primarului privind activitatea desfășurată în anul 2018

Dragi medieșeni,

În urmă cu câteva zile am postat pe site-ul Primăriei Mediaș „Raportul primarului privind activitatea desfășurată în anul 2018”.
Vă invit să urmăriți un rezumat al activității mele, al Administrației Publice Locale din anul 2018.
Consider ca răsplătesc încrederea, respectul si susținerea dumneavoastră ținând permanent cont de nevoile și problemele existente în alcătuirea bugetului și investind fondurile provenite de la bugetul local sau fonduri europene în zonele importante și critice pentru Mediaș.

Cuvinte cheie: Gheorghe Roman, Administratie Liberala Medias

 

Primăria Mediaș amenajează noi locuri de parcare

Primăria Municipiului Mediaș dorește să amenajeze în cursul acestui an aproximativ o mie de locuri noi de parcare în zonele aglomerate din oraș.

Primăria Mediaș va încerca să realizeze aproximativ 1000 de locuri de parcare în acest an, deși guvernul a lăsat primăriile în ceață din cauza bugetului local din 2019.

”În ultimii ani am avut întâlniri cu medieşeni în toate cartierele oraşului. O problemă delicată care au ridicat-o medieşeni care locuiesc în zonele aglomerate a fost lipsa locurilor de parcare la domiciliu. Post să vă spun că în acest an ne propunem să punem la dispoziţia medieşenilor aproximativ 1000 de locuri de parcare.” a declarat Primarul Gheorghe Roman

În mai multe cartiere din municipiul Mediaș a început trasarea și numerotarea locurilor de parcare deja amenajate, iar în zilele următoare vor fi anunțate și condițiile pentru închirierea acestor locuri.