Parlamentare 2016

Mircea Ionescu-Quintus 1917 - 2017

Seniorul Quintus ne-a părăsit după ce a stat alături de noi și de România un secol întreg.
Liberal dintotdeauna și pentru totdeauna, condamnat la moarte de legionari, deținut politic sub comuniști, veteran de război decorat de Rege, președinte al Partidului Național Liberal între 1993-2001, senator de Prahova în legislaturile 1996-2000 și 2004-2008, om politic reper de eleganță, inteligență și verticalitate morală.
Organizația locală Mediaș a Partidului Național Liberal este alături e familia Seniorului în aceste momente tragice pentru cei apropiați domniei sale cât și pentru întreaga țară. Pentru noi, membrii acestui partid, Seniorul va rămâne modelul absolut în politica liberală.
Dumnezeu să-l odihnească!

 

Echipa PNL Sibiu pentru alegerile Parlamentare 2016

PNL Sibiu - Oameni integri, cinstiți și buni profesioniști: economiști, ingineri, cadre didactice, juriști, specialiști în agricultură și fonduri europene.

 

  Camera deputaților              Senat               VOTAT
  1.Raluca Turcan   1.Mircea Cazan  
  2.Nicolae Neagu   2.Virgil Popa  
  3.Constantin Șovăială   3.Corina Dăncilă  
facebook icon logo vector small 4.Florin Neag      
  5.Diana Pavelescu      
  6.Andreea Vasiu      

 

parlamentare2016small

 

Echipa PNL Medias este alaturi de medieseni

In cursul acestei zile am fost alaturi de cetatenii din cartierul Mosnei, zona Dabau. Alaturi de colegii mei Christine Thellmann si Florin Neag le-am prezentat cetatenilor programul Partidului National Liberal - Romania 100.

Romania 100 este un program care intentioneaza sa aduca schimbari in sistemul educational, de sanatate sau economic. Ne propunem sa oferim transparenta bugetara si simplificare fiscala, sa oferim facilitati angajatorilor, sa oferim stabilitate tinerilor.