Dragi medieșeni ,
Am continuat împreună cu domișoara viceprimar Christine Thellmann și cu consilierii locali și județeni ai PNL seria întâlnirilor cu dumneavoastră in diverse zone ale orașului .
Este un program pe care mi l-am stabilit încă de la preluarea mandatului de primar și pe care îl respect.
În acestă săptămână am fost împreună cu echipa mea pe str. Sinaia, în cartierul Vasia și în satul aparținător Ighișul Nou.
Le mulțumesc pentru prezența în număr mare, pentru implicare, sugestii, recomandări și critici constructive tuturor medieșenilor care au participat la aceste întâlniri.

Dragi medieșeni,
PNL Mediaș a încheiat campania de strângere de semnături pentru Parlamentul European.
Vă mulțumesc tuturor pentru deschiderea de care ați dat dovadă și pentru modul în care ne-ați întâmpinat.
Vă mulțumesc pentru susținerea pe care mi-o arătați de fiecare dată.
Anul acesta și anul viitor vor avea loc patru tipuri de alegeri extrem de importante pentru România, pentru PNL și, nu în ultimul rând, pentru Mediaș: Alegeri pentru Parlamentul European, Alegeri Prezidențiale, Alegeri Locale, iar la sfârșitul anului viitor, Alegeri Parlamentare.
Pentru că în calitate de primar al municipiului Mediaș am nevoie de susținere de la toate nivelurile, vă îndemn să fiți alături de mine și de echipa PNL la toate alegerile care urmează.

Cuvinte cheie: Gheorghe Roman, Administratie Liberala Medias, ETimpulRomâniei

Municipiul Mediaș a câștigat un proiect în valoare de peste 10 milioane de Euro pentru dezvoltarea transportului public electric de călători.

Prin intermediul acestuia, se vor achiziționa troleibuze noi, se va moderniza rețeaua de contact și se va extinde până la eleșteu, respectiv pe strada Stadionului și se vor reabilita un număr de patru poduri.

Proiectul câștigat de municipiul Mediaș în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, este intitulat ,,Modernizarea, reabilitarea și extinderea traseelor de transport public electric din municipiul Mediaș”.

Acesta are o durată de implementare de 80 luni și va avea ca finalitate extinderea rețelei electrificate pe străzile Stadionului și Avram Iancu, înnoirea parcului auto al Meditur, a rețelei de contact existente, modernizarea și extinderea sistemului de ticketing, semaforizare inteligentă pe traseul mijloacelor de transport în comun dar și reabitarea a patru poduri pe care circulă troleibuzele.

Gheorghe Roman, primar PNL: "Proiectul câștigat pe P.O.R. va avea ca finalitate extinderea rețelei electrificate pe străzile Stadionului și Avram Iancu, înnoirea parcului auto al Meditur, a rețelei de contact existente, modernizarea și extinderea sistemului de ticketing, semaforizare inteligentă pe traseul mijloacelor de transport în comun dar și reabilitarea a patru poduri pe care circulă troleibuzele."Municipiul Mediaș a câștigat un proiect în valoare de peste 10 milioane de Euro pentru dezvoltarea transportului public electric de călători.

Cuvinte cheie: Gheorghe Roman, #ETimpulRomâniei, #RomâniaÎnPrimulRând, #fondurieuropene

 

Acesta va funcționa la sediul filialei locale a liberarilor din Piața Regele Ferdinand I, iar Consilierul județean Florin Neag este cel care va primi sesizările medieșenilor și locuitorilor zonei de nord.

Biroul parlamentar al lui Mircea Cazan a fost deschis în centrul istoric al municipiului. Senatorul PNL a explicat că o primă interpelare de la Mediaș va fi adresată Ministrului de Interne Carmen Dan, cu privire la mai multe clădiri aflate la fosta unitate militară de aviație.

Președintele PNL Mediaș, Gheorghe Roman, a salutat inițiativa lui Mircea Cazan de a deschide un Birou Parlamentar la Mediaș.

Consilierul județean Florin Neag este cel care va asigura legătura în calitate de consilier între Senatorul Mircea Cazan și locuitorii Mediașului și ai zonei de nord a județului Sibiu.

Cuvinte cheie: Gheorghe Roman, #ETimpulRomâniei, #RomâniaÎnPrimulRând