Municipiul Mediaș a câștigat un proiect în valoare de peste 10 milioane de Euro pentru dezvoltarea transportului public electric de călători.

Prin intermediul acestuia, se vor achiziționa troleibuze noi, se va moderniza rețeaua de contact și se va extinde până la eleșteu, respectiv pe strada Stadionului și se vor reabilita un număr de patru poduri.

Proiectul câștigat de municipiul Mediaș în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, este intitulat ,,Modernizarea, reabilitarea și extinderea traseelor de transport public electric din municipiul Mediaș”.

Acesta are o durată de implementare de 80 luni și va avea ca finalitate extinderea rețelei electrificate pe străzile Stadionului și Avram Iancu, înnoirea parcului auto al Meditur, a rețelei de contact existente, modernizarea și extinderea sistemului de ticketing, semaforizare inteligentă pe traseul mijloacelor de transport în comun dar și reabitarea a patru poduri pe care circulă troleibuzele.

Gheorghe Roman, primar PNL: "Proiectul câștigat pe P.O.R. va avea ca finalitate extinderea rețelei electrificate pe străzile Stadionului și Avram Iancu, înnoirea parcului auto al Meditur, a rețelei de contact existente, modernizarea și extinderea sistemului de ticketing, semaforizare inteligentă pe traseul mijloacelor de transport în comun dar și reabilitarea a patru poduri pe care circulă troleibuzele."Municipiul Mediaș a câștigat un proiect în valoare de peste 10 milioane de Euro pentru dezvoltarea transportului public electric de călători.

Cuvinte cheie: Gheorghe Roman, #ETimpulRomâniei, #RomâniaÎnPrimulRând, #fondurieuropene