Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a venit la Mediaş pentru a-l susţine pe Gheorghe Roman şi echipa pentru Consiliul Local.

Alături de acesta s-a aflat şi conducerea judeţeană a formaţiunii, dar şi Daniela Cîmpean, candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu.

Gheorghe Roman se bucură de sprijin de la cel mai înalt nivel al Partidului Naţional Liberal. În luna martie, Copreşedintele Alina Gorghiu a fost la Mediaş, iar în discursul său şi-a arătat susţinerea totală pentru Gheorghe Roman şi echipa PNL în cursa pentru Primăria Mediaş.

Ulterior a făcut acelaşi lucru secretarul general al partidului, primarul din Oradea Ilie Bolojan care a fost şi el la Mediaş. La sfârşitul săptămânii trecute a venit şi celălalt copreşedinte PNL, Vasile Blaga, care l-a asigurat pe Gheorghe Roman de sprijinul său total în cursa pentru Primărie dar şi de sprijinul viitorului guvern pentru proiectele prioritare ale Mediaşului. 

În urma tragerii la sorţi de la Biroul Electoral de Circumscripţie numărul 2 Mediaş, Gheorghe Roman, candidatul PNL pentru funcţia de prima ocupă prima poziţie pe buletinul de vot. De asemenea, Partidul Naţional Liberal ocupă prima poziţie pe buletin la Consiliul Local.

Nova Tv