candidatii

 

Christine Thellmann nu mai candidează la alegerile parlamentare programate la începutul lunii decembrie.

Aceasta a decis să rămână în funcţia de viceprimar al municipiului Mediaş şi să continue proiectele demarate.

Christine Thellmann a vorbit miercuri seara în cadrul unei conferinţe de presă despre decizia sa de a renunţa la candidatura pentru un fotoliu de deputat la alegerile parlamentare programate la sfârşitul anului în curs.

 

sursa: Christine Thellmann nu mai candidează la alegerile parlamentare

CHRISTINE THELLMANN 1 300x350

Viceprimarul Mediaşului Christine Thellmann se bucură de o cotă de încredere de 21% la nivelul Partidului Naţional Liberal, într-un sondaj realizat cu trei luni înainte de alegerile parlamentare.

Aceasta este devansată de către Raluca Turcan şi Mircea Cazan.

Liberalii şi-au propus să afle percepţia locuitorilor din judeţul Sibiu, faţă de clasa politică locală şi naţională. La nivelul organizaţiei judeţene a PNL în privința popularității membrilor partidului, înscrişi în competiţia internă pentru Parlamentul României, actualul lider al partidului, Raluca Turcan are 43% din preferințele celor 1.164 de persoane participante la sondajul de opinie comandat, Deputatul Mircea Cazan ocupă locul secund cu 28%, iar pe trei se află Christine Thellmann, cu 21 de procente.

Liberalii medieşenii au anunţat încă din vară că au solicitat ca poziţia a doua pe lista PNL pentru Camera Deputaţilor să fie ocupată de Christine Thellmann.

 

sursa: Christine Thellmann are 21% cotă de încredere la nivelul PNL | Declaraţii

CHRISTINE THELLMANN 300x350


Îmi doresc de la viitoarea conducere a PSD Mediaş o mai mare implicare în ceea ce priveşte activitatea consilierilor locali.

Preşedintele liberalilor medieşeni, Gheorghe Roman, nu a dorit să comenteze problemele interne cu care se confruntă social-democraţii care au rămas fără preşedinte şi fără birou politic local care a fost dizolvat.

Gheorghe Roman a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre destituirea lui Viorel Arcaş din funcţia de preşedinte al PSD Mediaş. Liderul PNL Mediaş a spus că nu doreşte să se pronunţe în această chestiune, dar are aşteptări de la viitoarea conducere a social-democraţilor.

sursa: Reacţii după decapitarea conducerii PSD Mediaş | Ce spune liderul PNL

GHEORGHE ROMAN 300x350

Cu trei luni înainte de alegerile parlamentare, liberalii sibieni au dorit să afle percepţia locuitorilor din judeţul Sibiu, faţă de clasa politică locală şi naţională.

PNL Sibiu a făcut public vineri, rezultatele unui sondaj comandat și realizat de firma SC NOVEL RESEARCH SRL în perioada 27 august – 5 septembrie, în județul Sibiu. În privința popularității politicienilor locali Raluca Turcan este pe primul loc, iar liderul PSD, Ioan Cindrea, ocupă locul secund. Sondajul de opinie a fost realizat între 27 august și 5 septembrie pe un eșantion de 1.164 de persoane din județul Sibiu. Sondajul are o marjă de eroare de plus – minus 2,9 la sută.

La nivel naţional capitolul favorabilitate personalități politice, cel mai bine stă Klaus Iohannis. 62% dintre respondenți spun că au o părere bună/foarte bună, 15% nici bună, nici proastă, iar 20% spun că au o părere proastă. Premierul Dacian CIoloș e susținut de 48% dintre sibieni. 16% nu au o părere formată, iar 24% au o părere proastă.

sursa Sondaj judeţul Sibiu | Klaus Iohannis şi PNL rămân pe primul loc în topul încrederii

vot buletin cnp